Мени
Контакт


Каранфиловски Никола

ул.Партизанска бр. 94 - (Под Болницата - Комплекс продавници кај Бадо Маркет)

Тел: 047/ 230 889

Моб: 075/ 701 214

Е-пошта: apicentar@gmail.com

     
Име:   *
     
Презиме:   *
     
E-mail:   *
     
Место   *
     
Прашање или коментар:  
     
 
Доколку не ги пополните полињата означени со ѕвездичка вашата порака нема да биде земена во предвид. Ви благодариме