Мени
Креми
 
  Мелем: Жалфија, невен, кантарион, ајдучка трева: Смирува воспаленија по кожата, црвенила, разни осипи и иревихерпес, исеченици и рани кои тешко зараснуваат, испукани раце и пети, изгореници, хемороиди. Делува антибактерицидно и антигабично
     
     
  Прополисна маст: Помага при: испукана кожа, гнојни бубулици, егземи, псоријаза, лишаи, офични рани, пиодермија, туберколоза на кожата, воспаление на материцата, јајниците и други женски заболувања
     
     
  Невенова маст: Помага при: Натечени и проширени вени, красти, натечени жлезди, за лечење на рани, нафрланост по кожата, костобол, чиреви по кожата. Има антибактерицидно и антигабично дејство.
     
     
 

Кантарионова маст: Помага при рани кои тешко зараснуваат, изгореници, гливични заболувања, хемороиди, отворени рани, испукани раце и пети, чиреви по кожата, посекотини.Има антибактерицидно и антигабично дејство.

     
     
 

Маст од Ајдучка трева: Помага при: внатрешни и крвави хемороиди, разни осипи и чиреви, брадавици на мајки кои дојат, отворени рани, рани кои тешко зараснуваат, црвенила по кожата, испукани раце, има антибактерицидно и антигабично дејство.