Мени
Ново
Екстра промоции и подароци само во АПИЦЕНТАР Битола
 
За секој купен Whey Prostar 2,4kg - подарок 1kg декстроза
 
За секој купен Iso Mass Gainero - подарок 1kg декстроза
 
За секој купен Iso Sensation 2,3kg - подарок 1kg декстроза
 

За секој купен Whey Suprim 2,3 kg - подарок 1kg декстроза

 
За секој купен Masal Juice REVOLUTION 5 kg - подарок 1kg декстроза
 
За секој купен Masal Juice 4,75 kg - подарок 1kg декстроза