Мени
Растителни млека
Соини млека
 

So Vita Vanilla соино млеко во прав

SoVita ванила е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома на ванила.

SoVita ванила е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома на ванила.Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.

Не содржи холестерол, лактоза и глутен. Лесно е за подготовка: 2 лажички SoVita соно млеко во прав растворете во 250 мл топла или млака вода и промешајте. За подготовка на ладен напиток употребете миксер за подобро мешање. Со 300 гр SoVita може да подготвите 2,5 литри напиток. SoVita е 100% природен производ од растително потекло погоден за секојдневно консумирање, за сите возрасти, во сите пригоди вклучувајќи ги диетите и постите. Употребете го како напиток, како додаток во кафе или во комбинација со традиционални мусли, кранчи мусли, гранола или за подготовка на милкшејк и десерти.

SoVita - соиното млеко не содржи лактоза, холестерол, глутен и заситени масти. Обилува со природни растителни естрогени значајни за регулирање на хормоналниот статус посебно кај жените. Докажано е дека со дневно консумирање на 60 гр. соино млеко се намалува ризикот од слабеење на коските дури за 45%. Тоа е посебно значајно за време на менопаузата кога ризикот од остеопороза е најголем. Со редовно пиење на соино млеко, топлотните бранови како и останатите симптоми кои се појавуваат во периодот на менопаузата значително се намалуваат. Се препорачува како прехрамбен додаток и за лица со зголемена физичка активност, за спортисти, како и за лица со кардиоваскуларни заболувања.
Со соиното млеко во прав можете да подготвите многу вкусни напивки, пудинзи, супи или сосови на ист начин како и со кравјкото млеко.

Не се препорачува како замена за кравјото млеко до 3 годишна возраст.

     
 

So Vita Natural соино млеко во прав

SoVita натурал е соино млеко во прав со одличен природен вкус

SoVita натурал е соино млеко во прав со одличен природен вкус. Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.Не содржи холестерол, лактоза и глутен. Лесно е за подготовка: 2 лажички SoVita соно млеко во прав растворете во 250 мл топла или млака вода и промешајте. За подготовка на ладен напиток употребете миксер за подобро мешање. Со 300 гр SoVita може да подготвите 2,5 литри напиток.SoVita е 100% природен производ од растително потекло погоден за секојдневно консумирање, за сите возрасти, во сите пригоди вклучувајќи ги диетите и постите. Употребете го како напиток, како додаток во кафе или во комбинација со традиционални мусли, кранчи мусли, гранола или за подготовка на милкшејк и десерти.

SoVita - соиното млеко не содржи лактоза, холестерол, глутен и заситени масти. Обилува со природни растителни естрогени значајни за регулирање на хормоналниот статус посебно кај жените. Докажано е дека со дневно консумирање на 60 гр. соино млеко се намалува ризикот од слабеење на коските дури за 45%. Тоа е посебно значајно за време на менопаузата кога ризикот од остеопороза е најголем. Со редовно пиење на соино млеко, топлотните бранови како и останатите симптоми кои се појавуваат во периодот на менопаузата значително се намалуваат.Се препорачува како прехрамбен додаток и за лица со зголемена физичка активност, за спортисти, како и за лица со кардиоваскуларни заболувања.
Со соиното млеко во прав можете да подготвите многу вкусни напивки, пудинзи, супи или сосови на ист начин како и со кравјкото млеко.

Не се препорачува како замена за кравјото млеко до 3 годишна возраст, само соиното млеко збогатено со витамини може да го користат деца над една година.

     
 

SoVita Витаминско соино млеко во прав

SoVita 10 витамини + Ca е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома

SoVita 10 витамини + Ca е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома.Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.Не содржи холестерол, лактоза и глутен. Лесно е за подготовка: 2 лажички SoVita соно млеко во прав растворете во 250 мл топла или млака вода и промешајте. За подготовка на ладен напиток употребете миксер за подобро мешање. Со 300 гр SoVita може да подготвите 2,5 литри напиток.

SoVita е 100% природен производ од растително потекло погоден за секојдневно консумирање, за сите возрасти, во сите пригоди вклучувајќи ги диетите и постите. Употребете го како напиток, како додаток во кафе или во комбинација со традиционални мусли, кранчи мусли, гранола или за подготовка на милкшејк и десерти. SoVita - соиното млеко не содржи лактоза, холестерол, глутен и заситени масти. Обилува со природни растителни естрогени значајни за регулирање на хормоналниот статус посебно кај жените. Докажано е дека со дневно консумирање на 60 гр. соино млеко се намалува ризикот од слабеење на коските дури за 45%. Тоа е посебно значајно за време на менопаузата кога ризикот од остеопороза е најголем. Со редовно пиење на соино млеко, топлотните бранови како и останатите симптоми кои се појавуваат во периодот на менопаузата значително се намалуваат.

Се препорачува како прехрамбен додаток и за лица со зголемена физичка активност, за спортисти, како и за лица со кардиоваскуларни заболувања. Со соиното млеко во прав можете да подготвите многу вкусни напивки, пудинзи, супи или сосови на ист начин како и со кравјкото млеко. Не се препорачува како замена за кравјото млеко до 3 годишна возраст.

     
 

SoVita Чоколадно соино млеко во прав

SoVita чоколадно е соино млеко во прав со одличен природен чоко вкус и арома

SoVita чоколадно е соино млеко во прав со одличен природен чоко вкус и арома.Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.

Не содржи холестерол, лактоза и глутен. Лесно е за подготовка: 2 лажички SoVita соно млеко во прав растворете во 250 мл топла или млака вода и промешајте. За подготовка на ладен напиток употребете миксер за подобро мешање. Со 300 гр SoVita може да подготвите 2,5 литри напиток. SoVita е 100% природен производ од растително потекло погоден за секојдневно консумирање, за сите возрасти, во сите пригоди вклучувајќи ги диетите и постите. Употребете го како напиток, како додаток во кафе или во комбинација со традиционални мусли, кранчи мусли, гранола или за подготовка на милкшејк и десерти.

SoVita - соиното млеко не содржи лактоза, холестерол, глутен и заситени масти. Обилува со природни растителни естрогени значајни за регулирање на хормоналниот статус посебно кај жените. Докажано е дека со дневно консумирање на 60 гр. соино млеко се намалува ризикот од слабеење на коските дури за 45%. Тоа е посебно значајно за време на менопаузата кога ризикот од остеопороза е најголем. Со редовно пиење на соино млеко, топлотните бранови како и останатите симптоми кои се појавуваат во периодот на менопаузата значително се намалуваат.

Се препорачува како прехрамбен додаток и за лица со зголемена физичка активност, за спортисти, како и за лица со кардиоваскуларни заболувања. Со соиното млеко во прав можете да подготвите многу вкусни напивки, пудинзи, супи или сосови на ист начин како и со кравјкото млеко. Не се препорачува како замена за кравјото млеко до 3 годишна возраст.

     
Оризови млека
     
 

RiceVita Ванила оризовото млеко во прав

RiceVita Ванила - оризовото млеко во прав со природен вкус и арома на ванила

RiceVita Ванила - оризовото млеко во прав со природен вкус и арома на ванила со одлично избалансиран нутритивен профил.Напитокот подготвен од RiceVita има блага арома и вкус кој потсетува на традиционалниот сутлијаш. Оризовото млеко обилува со бавно согорувачки шеќери, есенцијални аминокиселини, витамини и минерали.

Предноста на оризовото млеко RiceVita е неговиот нутритивен состав. За разлика од кравјото млеко, не содржи холестерол и заситени масти, не содржи лактоза ниту глутен. Токму затоа се препорачува за лица кои имаат проблем со лактозна интолеранција, за вегетаријанци кои не консумираат производи од животинско потекло, за лица кои практикуваат нискокалорични диети, но и за оние кои постат.

RiceVita е вкусен и здрав напиток за секој член од вашето семејство. Децата го сакаат поради лесно прифатливиот оризов вкус, а возрасните поради богатата содржина на хранливи состојки. Оризовите протеини се високо нутритивни, со одличен амино киселински профил, лесно сварливи и ослободени од глутен - аллерген присутен во многу житарки. Токму затоа оризовото млеко се препорачува за лица кои страдаат од целиакија. Оброците подготвени од оризово млеко се најдобар избор посебно во случај на диареја (пролив).

RiceVita – оризово млеко (замена за кравјото млеко) е прехрамбен напиток со пријатен вкус кој спаѓа во групата на природни растителни производи. Не содржи лактоза, холестерол и глутен.

Оризовиот напиток е погоден за лица со лактозна интолеранција, за лица кои не поднесуваат глутен, лица кои имаат тешкотии со варењето или лица со високо ниво на холестерол. 
Оризовото млеко се препорачува за сите оние кои сакаат да го подобрат квалитетот на својата исхрана. Има пријатен вкус и високата хранлива вредност.
Оризовото млеко е одлична замена за кравјото млеко. Со него, на брз и лесен начин, можете да подготвите милкшеик, фрапе, нескафе, коктел, житни оброци и мусли, пудинзи, супи, сосови, тестенини. Не се згруднува и брзо се раствора.

Може да го конзумираат и дијабетичари во рамките на пропишаната диета. Не се препорачува како замена за кравјо млеко кај деца до три годишна возраст.

     
 

RiceVita Натурал оризовото млеко во прав

RiceVita Натурал - оризовото млеко во прав со природен вкус и арома

RiceVita Натурал - оризовото млеко во прав со природен вкус и арома со одлично избалансиран нутритивен профил.Напитокот подготвен од RiceVita има блага арома и вкус кој потсетува на традиционалниот сутлијаш. Оризовото млеко обилува со бавно согорувачки шеќери, есенцијални аминокиселини, витамини и минерали.

Предноста на оризовото млеко RiceVita е неговиот нутритивен состав. За разлика од кравјото млеко, не содржи холестерол и заситени масти, не содржи лактоза ниту глутен. Токму затоа се препорачува за лица кои имаат проблем со лактозна интолеранција, за вегетаријанци кои не консумираат производи од животинско потекло, за лица кои практикуваат нискокалорични диети, но и за оние кои постат.

RiceVita е вкусен и здрав напиток за секој член од вашето семејство. Децата го сакаат поради лесно прифатливиот оризов вкус, а возрасните поради богатата содржина на хранливи состојки. Оризовите протеини се високо нутритивни, со одличен амино киселински профил, лесно сварливи и ослободени од глутен - аллерген присутен во многу житарки. Токму затоа оризовото млеко се препорачува за лица кои страдаат од целиакија. Оброците подготвени од оризово млеко се најдобар избор посебно во случај на диареја (пролив).

RiceVita – оризово млеко (замена за кравјото млеко) е прехрамбен напиток со пријатен вкус кој спаѓа во групата на природни растителни производи. Не содржи лактоза, холестерол и глутен.

Оризовиот напиток е погоден за лица со лактозна интолеранција, за лица кои не поднесуваат глутен, лица кои имаат тешкотии со варењето или лица со високо ниво на холестерол.
Оризовото млеко се препорачува за сите оние кои сакаат да го подобрат квалитетот на својата исхрана. Има пријатен вкус и високата хранлива вредност. Оризовото млеко е одлична замена за кравјото млеко. Со него, на брз и лесен начин, можете да подготвите милкшеик, фрапе, нескафе, коктел, житни оброци и мусли, пудинзи, супи, сосови, тестенини. Не се згруднува и брзо се раствора.

Може да го конзумираат и дијабетичари во рамките на пропишаната диета.
Не се препорачува како замена за кравјо млеко кај деца до три годишна возраст.

     
 

RiceVita Витаминско оризово млеко во прав

RiceVita 10 Витамини + Ca - оризовото млеко во прав со природен вкус

RiceVita 10 Витамини + Ca - оризовото млеко во прав со природен вкус, збогатено со витамини и минерали со одлично избалансиран нутритивен профил.Напитокот подготвен од RiceVita има блага арома и вкус кој потсетува на традиционалниот сутлијаш. Оризовото млеко обилува со бавно согорувачки шеќери, есенцијални аминокиселини, витамини и минерали.

Предноста на оризовото млеко RiceVita е неговиот нутритивен состав. За разлика од кравјото млеко, не содржи холестерол и заситени масти, не содржи лактоза ниту глутен. Токму затоа се препорачува за лица кои имаат проблем со лактозна интолеранција, за вегетаријанци кои не консумираат производи од животинско потекло, за лица кои практикуваат нискокалорични диети, но и за оние кои постат.

RiceVita е вкусен и здрав напиток за секој член од вашето семејство. Децата го сакаат поради лесно прифатливиот оризов вкус, а возрасните поради богатата содржина на хранливи состојки. Оризовите протеини се високо нутритивни, со одличен амино киселински профил, лесно сварливи и ослободени од глутен - аллерген присутен во многу житарки. Токму затоа оризовото млеко се препорачува за лица кои страдаат од целиакија. Оброците подготвени од оризово млеко се најдобар избор посебно во случај на диареја (пролив).

RiceVita – оризово млеко (замена за кравјото млеко) е прехрамбен напиток со пријатен вкус кој спаѓа во групата на природни растителни производи. Не содржи лактоза, холестерол и глутен.

Оризовиот напиток е погоден за лица со лактозна интолеранција, за лица кои не поднесуваат глутен, лица кои имаат тешкотии со варењето или лица со високо ниво на холестерол.
Оризовото млеко се препорачува за сите оние кои сакаат да го подобрат квалитетот на својата исхрана. Има пријатен вкус и високата хранлива вредност. Оризовото млеко е одлична замена за кравјото млеко. Со него, на брз и лесен начин, можете да подготвите милкшеик, фрапе, нескафе, коктел, житни оброци и мусли, пудинзи, супи, сосови, тестенини. Не се згруднува и брзо се раствора.

Може да го конзумираат и дијабетичари во рамките на пропишаната диета.
Не се препорачува како замена за кравјо млеко кај деца до три годишна возраст