Мени
Рејши печурка
 

Reishi - азиска печурка за подобар квалитет на животот и во зрелоста
Рејши е азиска печурка со долга историја. До 20-ти век таа била позната само во Кина, Јапонија и Кореја, но во меѓувреме Западниот свет и науката обрна внимание на нејзините уникатни својства.
Предности на ReishiPlus:

  • Покрива 75% од препорачаната дневна доза на витамин C
  • Без ГМО
  • Обвивката на капсулата е целосно од растително потекло s
  • Погоден за вегетаријанци
Без содржина на лактоза