Мени
Спирулина
 

Одлична е за закрепнување после боледување или физички напор, при анемии и недоволен раст кај децата. Одличен додаток во исхраната за  спортисти, како и за вегетаријанци и вегани.
Богата е со протеини, кои се 50-65% поконцентрирани и сварливи од било кои протеини од животинско потекло.

  • Ја подобрува општата одбранбеност на организмот
  • Значително ги подобрува ефектите на алергија
  • Анти-канцер ефекти
  • Против стареење и невропротективни ефекти
  • Помага во заздравување на раните
  • Помага во борбата против анемија