Мени
Топ 10 најпродавани производи во Апицентар
 
1. Prostar Proteinе 2,4 kg. 3370 денари
     
2. Glutamine 1 kg. 3200 денари
     
3. Мед 1kg 220 денари
     
4. Домашна јаболкова киселина 1 l. 120 денари
     
5. BCCA во прав 400 gr. 2000 денри
     
6. ISO Sensation 2,3 kg 4200 денари
     
7. Argiminе 100 капсули 990 денари
     
8. Tropical Musli 750 gr. 115 денари
     
9. HorsePower 1 kg. 2590 денари
     
10. Omega-3 1000 mg. 400 денари